Kies voor fruitdoosjes waar gezonde snacks in kunnen 

Als je kind naar school gaat en eten meeneemt voor tijdens de lunchpauze, is het fijn om een broodtrommel te gebruiken. Maar hier past vaak alleen het brood in. Het is daarom fijn dat er ook andere doosjes bestaan, zoals fruitdoosjes. Wat is de reden dat fruitdoosjes handig zijn op school? Wat zijn originele en gezonde traktaties voor kinderen om te trakteren op school? Wat is de reden dat je voor campingservies kiest, wat tegen een stootje kan? We hebben het voor je uitgezocht in dit artikel.

Fruitdoosjes voor op school

De broodtrommel kennen we al een tijdje, deze is erg handig om het brood van de kinderen in te vervoeren naar school. Vaak past hier alleen het brood in en zijn er extra bakjes nodig om de andere dingen, zoals groente en fruit, in te doen. Gelukkig zijn daar speciale fruitdoosjes voor. Dit zijn kleine bakjes waar je het extra fruit en groente in doet. Deze bakjes worden afgesloten met een deksel, waardoor er geen viezigheid in kan komen. Daarnaast is dit fruitdoosje een handig snackbakje voor onderweg. Er past precies een appel, banaan of mango in. Je kunt het ook gebruiken voor onderweg of een dagje pretpark.

Originele en gezonde traktaties voor op school

Op school wordt steeds meer verwacht dat kinderen gezonde traktaties trakteren. En dat is nogal een ding. Want wat moet je kind trakteren? Het is leuk om groente en fruit in een ander jasje te steken, waardoor het een lekkere snack wordt voor de kinderen. Je kunt bijvoorbeeld van twee appelpartjes, schijfje aardbei en rozijntjes een gezichtje maken. Of wikkel een knakworstje in bladerdeeg en doe je hier oogjes op, zodat het een mummie wordt. Je kunt ook van een ontbijtkoek een racebaan maken. Plak er een autoweg op met een auto. Dit is een handige traktatie die je van te voren kunt maken.

Kies voor campingservies wat tegen een stootje kan!

Als je een caravan hebt, wil je dat er natuurlijk stevig campingservies staat en niet wat snel uit elkaar valt. Campingservies gemaakt van melamine kan tegen een stootje. Melamine staat erom bekend om breuk- en krasvast te zijn. Servies gemaakt van dit materiaal gaat erg lang mee. Dit campingservies kan gemakkelijk mee in de fietstas en is daarom ook ideaal om te gebruiken als je gaat picknicken. Het is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een nadeel van dit materiaal is dat het niet afbreekbaar is.

Geef een reactie
You May Also Like