Kerstkaarten met een persoonlijke boodschap

Het is alweer bijna het einde van het jaar dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. De gezellige kerstdagen komen er weer aan. De tijd dat we familie en vrienden weer zien en uitgebreid spreken. Veel uren worden besteed aan het voorbereiden van het feestmaal. Vervolgens worden er ook veel uren aan tafel besteed. Samen met gezellig kaarslicht en onder genot van een heerlijk drankje worden de beste gesprekken aan tafel gehouden. Vaak worden er meerdere dagen besteed aan kerst. Want kerst wordt gevierd met de ene familiekant, de andere familiekant en soms nog vrienden. Zo is iedereen tijdens de feestdagen vaak druk met het bezoeken van familie en geliefden. Ondanks dat we meerdere dagen geliefde en familie bezoeken. Kan niet iedereen gezien worden en fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar worden gewenst. Gelukkig kunnen we dit ook op een andere manier doen. Door bijvoorbeeld kerstkaarten online te bestellen.

Kerstkaarten 

Kerstkaarten kopen kan bij kaartje2go.nl. Hier kunnen de origineelste kerstkaarten worden gemaakt en verstuurd. U kunt hier meer dan 4000 kerstkaarten in verschillende stijlen vinden. Van stoer en strak tot Scandinavisch en retro. Moderne kerstkaart, klassieke kerstkaart of een compleet andere stijl, alles is mogelijk. De kaarten zijn er in pasteltinten, petrolkleuren, maar ook in traditionele groene en rode kerstkleuren. Naast al deze mogelijkheden kan u ook zelf een leuke foto, achtergrond en lettertype kiezen voor uw eigen creatieve kerstkaart. U kunt uw eigen kerstkaart zelf maken met een persoonlijke foto of u kunt een vast ontwerp van een van de ontwerpers van kaartje2go aanpassen naar uw eigen smaak. Na uw ontwerp te hebben gemaakt kunt u een gratis proefdruk aanvragen. Dit kan tot 22 december. Als u een account hebt en ingelogd bent is dit gratis. Wanneer u geen account heeft en niet ingelogd ben dan betaald u €0.49 per proefdruk. Met een account krijgt u daarbij ook bij elke kaart die u bestelt korting. Hoe meer kaarten u bestelt, des te meer korting u krijgt. Daarbij spaart u me een account ook automatisch bonuspunten, waarmee u korting op uw kaart krijgt. 

Kerstkaarten opsturen 

U kunt de kerstkaarten laten opsturen door kaartje2go.nl of u kunt ze eerst naar uw huis laten sturen, zodat u ze zelf kan sturen naar uw gewenste adressen. Als u ze zelf nog wilt opsturen kost dit vaak meer, dan moet u twee keer verzendkosten betalen. Vaak is het ook sneller op het te laten versturen door kaartje2go.nl. De rechtstreeks verstuurde kerstkaarten die een bestemming hebben binnen België worden ontvangen binnen 3 – 4 werkdagen. De bezorgtijd van pakketjes en proefdrukken in België bedraagt 1 – 2 werkdagen. Als u ze voor 20.00 maandag 13 december verzekeren ze dat de kerstkaarten op tijd bezorgd worden. 

Geef een reactie
You May Also Like