De traiteur aan huis is wellicht iets voor jou

Je kent het vast wel: je bent de hele dag aan het werk en dan moet je ook nog het huishouden onderhouden, boodschappen doen en koken. Soms is het allemaal een beetje te veel voor één dag! Zeker wanneer je ook nog gezond wilt eten. Gelukkig is er een oplossing: traiteur aan huis! Bij de traiteur aan huis kun je gemakkelijk online een bestelling plaatsen en deze wordt, door een vaste bezorger, op vaste bezorgtijden, aan de deur bezorgd. Dankzij de traiteur aan huis kun je heerlijk eten, waar je ook zin in hebt. De ene dag een heerlijke pasta en de andere dag Gentse waterzooi? Geen probleem! Je kunt genieten van echte Vlaamse specialiteiten, zonder dat je er zelf voor in de keuken hoeft te staan!

De traiteur aan huis werkt met verse ingrediënten

Het spreekt voor zich dat je, wanneer je bestelt bij de traiteur aan huis, alleen het beste wilt. En dat willen de koks van de traiteur aan huis natuurlijk ook! Het is hierom dat er alleen wordt gewerkt met de meest verse, lokale ingrediënten. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch, zo kun je gemakkelijk variëren en iedere keer dat je bestelt weer iets anders kiezen. Heb je een favoriet gerecht, dan kun je dit natuurlijk meerdere keren bestellen, bijvoorbeeld één keer per twee weken of per maand.

Niet alleen geschikt voor werkenden

Niet alleen werkenden moeten goed voor zichzelf zorgen, ook ouderen moeten er voor zorgen dat ze gezond voedsel eten.  Maar als oudere is het erg lastig op het moment om gezonde boodschappen te doen. Corona is nog steeds niet verdwenen en veel ouderen zijn toch wat angstig om winkels binnen te gaan en zelf boodschappen te doen. Nu kunnen zij daar natuurlijk hun kinderen of buren voor inschakelen, maar het kan ook anders. De traiteur aan huis levert ook maaltijden aan huis voor bejaarden

Heerlijk eten, gewoon thuisbezorgd

Wil je lekker eten zonder gedoe? Genieten van een heerlijk stukje vlees of vis met gezonde groentjes erbij? Dan is dat al snel geregeld. Zodra je bestelling is doorgegeven gaan de chef-koks voor je aan de slag. De verse ingrediënten worden vakkundig verwerkt tot een heerlijke maaltijd. Deze maaltijd wordt dan in een flits ingevroren zodat deze hun versheid bewaren. De maaltijden worden bevroren afgeleverd. Je kan ze meteen na levering opwarmen in de oven of de microgolf. Voor je het weet zit je heerlijk te smikkelen van een gezonde, verse maaltijd.

Geef een reactie
You May Also Like