Wat hopen jullie dit jaar te doen voor oudejaarsavond?

Oudejaarsavond is een magische tijd van het jaar. Het is de laatste dag van het jaar waarop we met vrienden en familie samen kunnen zijn, leuke spelletjes kunnen spelen en een vreugdevuur kunnen maken. Dit jaar hopen we dat we met jullie allemaal net zo veel plezier kunnen hebben als andere jaren.

We zullen de avond beginnen met een potje kaarten met het hele gezin. Het is een leuk spel waar iedereen aan mee kan doen. Daarnaast willen we ook muziek luisteren of dansjes maken om het feest te vieren.

Na het spelletje gaan we naar buiten om ons vreugdevuur te maken. We kunnen er marshmallows roosteren en liedjes zingen rondom de vlammen. De kinderen zullen zeker genieten van dit moment!

Tot slot willen we ook de nacht afsluiten met een prachtig vuurwerk. We zullen de sterrenhemel verlichten met alle verschillende kleuren die verschijnen in de lucht. We hopen dat oudejaarsavond dit jaar net zo magisch en leuk is als andere jaren!

Hoe maakte je dit jaar speciale herinneringen met familie of vrienden tijdens oud en nieuw?

Om dit jaar speciale herinneringen met familie of vrienden tijdens oud en nieuw te maken, hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd.

Ten eerste deden we een spelletje bingo. We hebben stukjes papier gemaakt met verschillende getallen erop geschreven, zodat iedereen zijn eigen bingokaarten kon maken. Toen iedereen klaar was om te spelen, hebben we een prijs verloot voor de winnaar van de ronde.

De volgende activiteit was een fotoshoot. We hadden verschillende achtergronden gemaakt zoals ballonnen, slingers en confetti. De kinderen hadden veel plezier tijdens de shoot, omdat ze allemaal verschillende poses konden uitproberen voor de camera. Als herinnering hebben we de foto’s uiteindelijk in een fotoboek gedaan.

Als laatste hebben we ons vermaakt met het maken van zelfgemaakte knutselwerken. We hebben met elkaar kerstkaarten, maskers en versieringen gemaakt die we vervolgens op kunnen hangen om de avond nog specialer te maken.

Met deze activiteiten maakten we dit jaar speciale herinneringen met onze familie en vrienden tijdens oud en nieuw!

Als je de afgelopen jaarwisseling had wat was het meest leuke dat je gedaan hebt?

Het meest leuke dat we tijdens de afgelopen jaarwisseling hebben gedaan, was het maken van een fotoshoot. We hadden verschillende achtergronden gemaakt met ballonnen, slingers en confetti. De kinderen hadden veel plezier tijdens de shoot, omdat ze allemaal verschillende poses konden uitproberen voor de camera. Na de fotoshoot hebben we samen de foto’s bekeken en erom gelachen.

Daarnaast hebben we ook een spelletje bingo gespeeld. We hebben stukjes papier gemaakt met verschillende getallen erop geschreven, zodat iedereen zijn eigen bingokaarten kon maken. Toen iedereen klaar was om te spelen, hebben we een prijs verloot voor de winnaar van de ronde. We hadden allemaal veel plezier tijdens dit spel.

Tot slot hebben we ook nog knutselwerken gemaakt. We hebben met elkaar kerstkaarten, maskers en versieringen gemaakt waarmee we ons huis opnieuw konden versieren voor oud en nieuw. Omdat we allemaal iets anders maakten, was het heel leuk om te zien hoe ieder hun creativiteit in bracht om iets moois te maken!

Leuke dingen doen oud en nieuw

Oud en nieuw is een geweldige gelegenheid om met vrienden en familie te vieren. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende leuke activiteiten tijdens deze speciale tijd.

Eén van de leukste dingen die kinderen kunnen doen op oud en nieuw is ballonnen knallen. De kinderen kunnen de ballonnen samen vouwen en ze dan laten knallen als het nieuwe jaar begint. Ze kunnen ook samen spelletjes spelen zoals Memory, waarbij ze al hun concentratie moeten gebruiken om te winnen.

Een andere leuke activiteit waarmee kinderen zich kunnen vermaken, is het maken van eigen kaarsjes. Ze kunnen de kaarsjes versieren met verschillende kleuren verf, stukjes stof en lint. Als de kaarsjes klaar zijn, kunnen de kinderen ze aansteken en wensen doen voor het nieuwe jaar.

Tot slot kan het ook leuk zijn om te dansen op oud en nieuw. De kinderen kunnen samen dansen op hun favoriete muziek en laten zo hun energie los. Dit is echt een geweldige manier om het nieuwe jaar in te luiden!

Geef een reactie
You May Also Like